Det du sanser, husker du!

 

Mette Grøngaard

Jeg er grafisk designer og billedkunstner med studio og værksted på ydre Nørrebro i København.

Under navnet GRONGAARD udvikler jeg visuelle identiteter til brands, kunder og events, der ønsker at kommunikere med en stærk individuel signatur.

I en globaliseret verden er det vigtigere end nogensinde at kende sin stemme. Med den skaber du dialog og identifikation.  

Unik art direction 

Det du sanser, husker du. Former, farver, symboler og mønstrer taler til vores underbevidsthed i et visuelt sprog, som er et stærkt kommunikativt våben, når man ved, hvem man er og hvad man vil.  

Jeg skaber visuelle identiteter, der kan mærkes. Unikke identiteter, der kryber ind under huden på sin beskuer og taler til hjertet. 

Vi lever, når vi bliver husket, set og hørt.

Design via Tætte Relationer

Jeg går vejen med mine kunder. I tæt samarbejde skaber vi bro mellem deres strategiske udfordring og det visuelle output.

 

Mette Grøngaard

(+45) 61700410
info@grongaard.com

 

Studio og værksted

Rantzausgade 72 st.th.
2200 København N

 

Sociale medier

Instagram
LinkedIn

 
_DSC3963_web.jpg
 
 
IMG_4085.JPG
 
 

Baggrund og udmærkelser

Jeg har en baggrund som grafisk designer fra københavnske design- og kommunikationsburauer.  

Jeg er MA i grafisk design fra Designskolen Kolding, eksamineret i Billedanalyse og Visuel formidling, Kunsthistorie, Aarhus Universitet, og har studieret i Paris på L'École de Communication Visuelle.

Mit arbejde er featured i både magasiner og fagbøger herunder Making A Splash: Graphics That Flow fra Victionary og 101 Kunstnere af Tom Jørgensen. 

 
 
 

Kunst

Jeg er oprindeligt fra en lille vestjysk landsby, opvokset på den jyske hede tæt på Vesterhavet. Min opvækst i naturen danner grundlag for mit kunstneriske virke, og kommer blandt andet til udtryk i valg af temaer og udtryk.

Jeg arbejder med "det at være menneske"  i en globaliserede verden, hvor vi lever i byen adskilt fra naturen. Jeg oplever selv en stor splittelse mellem at være barn af naturen og storbymenneske.

I naturen slapper jeg af. Det er her, jeg mærker, hvem jeg er, og det er her, jeg føler mig fri fra samfundets normer. Mine værker fokuserer på at gengive en fysisk oplevelse af naturen og skildre eksistentielle emner såsom liv og død. Min vigtigste pointe er, at verden ikke drejer sig om os, men at vi alle er en del af en større helhed – vi mennesker dør jo, mens et træ kan stå i tusind år!

Jeg ønsker, at mine værker skal vække en følelse i folk – inspirere dem til at være til stede i nuet ved at skabe et rum for oplevelse. Mine værker er ofte meget store. De forholder sig til menneskets proportioner, hvilket giver illusionen om, at man kan træde ind i værkerne. På den måde bringes naturen og den kunstneriske oplevelse tæt på. Hvis mine værker kan vække ægte følelser hos beskueren føler jeg, at jeg som kunstner er lykkedes.

 

 

Min kunst er repræsenteret hos Beauton Art Gallery.

www.beautonart.dk