Grafisk design studio og værksted.

Jeg er freelance grafisk designer og kunstner.

Under navnet GRONGAARD udvikler jeg visuelle løsninger til brands, kunder og events, der ønsker at kommunikere med en stærk individuel signatur.

I en globaliseret verden er det vigtigere end nogensinde at kende sin stemme. Med den skaber du dialog og identifikation.  

 
 
 
_DSC9176.jpg
 
 
IMG_4085.JPG

Unik art direction 

Det du sanser, husker du. Former, farver, symboler og mønstrer taler til vores underbevidsthed i et visuelt sprog, som er et stærkt kommunikativt våben, når man ved, hvem man er og hvad man vil.  

Jeg skaber visuelle identiteter, der kan mærkes. Unikke identiteter, der kryber ind under huden på sin beskuer og taler til hjertet. 

Vi lever, når vi bliver husket, set og hørt.

 

Design via tætte relationer

Jeg går vejen med mine kunder. I tæt samarbejde skaber vi bro mellem deres strategiske udfordring og det visuelle output.

 
 
 

Baggrund og udmærkelser

Jeg har en baggrund som grafisk designer fra københavnske design- og kommunikationsburauer.  

Jeg er MA i grafisk design fra Designskolen Kolding, eksamineret i Billedanalyse og Visuel formidling, Kunsthistorie, Aarhus Universitet, og har studieret i Paris på L'École de Communication Visuelle.

Mit arbejde er featured i både magasiner og fagbøger herunder Making A Splash: Graphics That Flow fra Victionary og 101 Kunstnere af Tom Jørgensen.