GRONGAARD
_DSC3811_web.jpg

Referencer

Anbefalinger

Mette er nyskabende, opdateret omkring nye trends og tendenser og har i samarbejde med understående med stor indlevelse og menneskelig forståelse skabt et visuelt udtryk, hvor firmaets værdisæt i stor grad opleves genspejlet. 

Mit firma har nydt godt af hendes gode væsen og faglige kompetencer i forbindelse med udarbejdelse af visuel identitet, herunder design af logo, visuelle udtryk og smukke rammende illustrationer. 

Mette har med tålmodighed, flid og stærk evne til lydhørhed over for firmaets ønsker, som krævede særligt skræddersyet løsninger, hjulpet til at vi kom i mål med en drøm af et visuelt udtryk. 

Mettes billedforståelse er hel unik og hendes visuelle input er rammende. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette, som samarbejdspartner.

Psykoterapeut Ayuna Pedersen

 

Mette forstod hurtigt essensen af min virksomhed, og hvor jeg gerne ville hen. Det betød, at jeg fik et stærkt logo, som jeg kan bruge i min markedsføring i dag og fremadrettet. Jeg er rigtig glad for, jeg har lavet den investering.

Mette Tolling, tekstforfatter og kommunikationskonsulent.

Mette er hamrende dygtig. Mangfoldigheden i hendes grafiske udtryk kombineret med hendes store evne til at forstå, hvordan man bedst kan visualisere os som organisation gør, at hun, alle de gange vi har samarbejdet med hende, har løst opgaverne helt perfekt. Endelig ser jeg altid frem til vores møder. De giver et inspirationsfyldt indspark i hverdagen – og jeg går altid glad derfra.

Henriette Romme Lund, faglig konsulent, National Videncenter for Læsning

 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mette i mere end to år på designbureauet Boje Mobeck. Mette har åbenlyse evner inden for både konceptudvikling og eksekvering af visuelle løsninger, og hun er stærk på både de digitale og trykte medier. Mette arbejder meget omhyggeligt, ansvarsfuldt og struktureret med sine opgaver. Hun har en stærk begrundelse for alle de visuelle valg, hun træffer, og hun er en super empatisk og indlevende samarbejdspartner og kollega. 

Kitt Westh, chef for design, branding og kommunikation, Bysted

 
 

Kunder

Københavns Erhvervsakademi
Fredericia Furniture
National Videnscenter for Læsning
Coh&Co
Je t'aime
Livsværk
Dear Brand
Danske Kunsthåndværkere Syd
SUPERCREATIVE
Fotograf Camilla Rønde
Psykoterapeut Ayuna Pedersen
Tabernacle Twins
Juridisk Kommunikation
Mette Tolling
Naturhjem

 

Presse

101 kunstner, Tom Jørgensen, 2015
Making a Splash: Graphics that flow, 2014
RUM, 5.udgave, 2013
RUM, 7.udgave, 2013
Boligliv, 2013

 

Udstillinger

Light & Dark, Life & Death, soloudstilling, Fredericia Furniture, København, 2014
Bloom, gruppeudstilling, Gallery Crossing Lines, København, 2014
Green is Gold, samarbejde med smykkedesigner Karina Hunnerup, gruppeudstilling Dialogue, Designer Zoo, København, 2013