KUNDER

Københavns Erhvervsakademi  /  Fredericia Furniture  /  National Videnscenter for Læsning  /  Je t'aime  /  Livsværk  /  Dear Brand  /  Danske Kunsthåndværkere Syd  /  SUPERCREATIVE  /  Fotograf Camilla Rønde  /  Psykoterapeut Ayuna Pedersen  /  Tabernacle Twins  /  Juridisk Kommunikation  /  Mette Tolling.

 

DET SIGER KUNDERNE

"Mette er hamrende dygtig. Mangfoldigheden i hendes grafiske udtryk kombineret med hendes store evne til at forstå, hvordan man bedst kan visualisere os som organisation gør, at hun, alle de gange vi har samarbejdet med hende, har løst opgaverne helt perfekt. Endelig ser jeg altid frem til vores møder. De giver et inspirationsfyldt indspark i hverdagen – og jeg går altid glad derfra." 

Henriette Romme Lund, faglig konsulent, National Videncenter for Læsning

 

"Mette forstod hurtigt essensen af min virksomhed, og hvor jeg gerne ville hen. Det betød, at jeg fik et stærkt logo, som jeg kan bruge i min markedsføring i dag og fremadrettet. Jeg er rigtig glad for, jeg har lavet den investering."

 

Mette Tolling, tekstforfatter og kommunikationskonsulent.

"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mette i mere end to år på designbureauet Boje Mobeck. Mette har åbenlyse evner inden for både konceptudvikling og eksekvering af visuelle løsninger, og hun er stærk på både de digitale og trykte medier. Mette arbejder meget omhyggeligt, ansvarsfuldt og struktureret med sine opgaver. Hun har en stærk begrundelse for alle de visuelle valg, hun træffer, og hun er en super empatisk og indlevende kollega." 

Kitt Westh, chef for design, branding og kommunikation, Bysted