Det du sanser, husker du!

 

grafisk designer og billedkunstner Mette Grøngaard

Jeg skaber visuelle identiteter, der kan mærkes. Unikke identiteter, der kryber ind under huden på sin beskuer og taler til hjertet.

Mit arbejde bygger på tætte relationer til mine kunder. Sammen designer vi ærlige og levende brands, der skaber identifikation og værdi for både afsender og modtager.

 
 
 

Det siger kunderne

Mette er nyskabende, opdateret omkring nye trends og tendenser og har i samarbejde med understående med stor indlevelse og menneskelig forståelse skabt et visuelt udtryk, hvor firmaets værdisæt i stor grad opleves genspejlet. 

Mettes billedforståelse er hel unik og hendes visuelle input er rammende. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette, som samarbejdspartner.

Psykoterapeut Ayuna Pedersen

Mette er hamrende dygtig. Mangfoldigheden i hendes grafiske udtryk kombineret med hendes store evne til at forstå, hvordan man bedst kan visualisere os som organisation gør, at hun, alle de gange vi har samarbejdet med hende, har løst opgaverne helt perfekt. Endelig ser jeg altid frem til vores møder. De giver et inspirationsfyldt indspark i hverdagen – og jeg går altid glad derfra.

Henriette Romme Lund, faglig konsulent, 
National Videncenter for Læsning